The Fresh Creatives

Custom Website, Front-end Development

The Fresh Creatives

Een kleine digital agency voor grote ideeën op het gebied van branding, creating en marketing. Met een verfrissende, creatieve blik op jouw digitale vraagstukken.

Branche:

Creative

Locatie:

Houten, Nederland
We zijn trots om te hebben samengewerkt met The Fresh Creatives, een creatief en innovatief grafisch ontwerp bureau. We hebben de website ontwikkeld met behulp van Wordpress en hebben ons gericht op het creëren van een unieke en uitnodigende uitstraling die past bij de visie en doelen van The Fresh Creatives.
Het bouwen van de website voor The Fresh Creatives was een bijzondere uitdaging voor ons team. We wilden ervoor zorgen dat de website niet alleen mooi en functioneel was, maar ook de unieke stijl en persoonlijkheid van The Fresh Creatives weerspiegelde. Door goed te communiceren met het team van The Fresh Creatives, hebben we de website ontwikkeld die precies past bij hun visie en ideeën.

De samenwerking

De samenwerking met The Fresh Creatives was geweldig. We hebben nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat we hun visie konden realiseren en hebben regelmatig feedback gegeven en ontvangen om ervoor te zorgen dat de website voldeed aan hun verwachtingen. Het was een prettige en effectieve samenwerking waar we erg tevreden over zijn.

Het resultaat

Het resultaat van onze samenwerking is een prachtige en functionele website die de stijl en persoonlijkheid van The Fresh Creatives perfect weerspiegelt. De website is snel en gemakkelijk te navigeren en is ontworpen om gemakkelijk te onderhouden en bij te werken binnen het Wordpress CMS. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen met The Fresh Creatives.

Bekijk onze andere cases