Implicit

UX/UI Design, Custom Website, Front-end Development

Implicit

Je wilt jouw organisatie laten excelleren en alle medewerkers laten groeien. Nu en in de toekomst. Daar heeft jouw organisatie een plan voor nodig die aansluit bij je organisatiedoelen. Met de strategie als startpunt, geeft Implicit invulling aan alle HR- & Communicatie thema’s die jouw organisatie verder helpen.

Branche:

HR & Communicatie

Locatie:

Houten, Nederland
The Front-End is verheugd om te kunnen zeggen dat we de website van Implicit hebben mogen bouwen. Door gebruik te maken van Wordpress en Elementor zijn we erin geslaagd om een website te ontwikkelen die past bij de visie en doelen van Implicit en die ook aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is.
Het ontwikkelen van de website van Implicit was een geweldige uitdaging voor ons team. We wilden ervoor zorgen dat de website niet alleen mooi en functioneel was, maar ook de unieke kenmerken en waarden van Implicit weerspiegelde. Door samen te werken met het team van Implicit hebben we een website gebouwd die aansluit bij hun visie en missie, terwijl we ook de gebruikerservaring optimaliseerden.

De samenwerking

De samenwerking met het team van Implicit was fantastisch. We hebben nauw samengewerkt om hun behoeften en wensen te begrijpen en om ervoor te zorgen dat de website voldeed aan hun verwachtingen. Het team van Implicit was zeer responsief en stond open voor suggesties en feedback, wat heeft bijgedragen aan een vlotte samenwerking en het succes van het project.

Het resultaat

Het resultaat van onze samenwerking is een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en goed geoptimaliseerde website die past bij de waarden en doelen van Implicit. De website is snel en eenvoudig te navigeren, en de integratie van Elementor en Wordpress zorgt ervoor dat het team van Implicit de website eenvoudig kan onderhouden en bijwerken. We zijn trots op het resultaat van ons werk en blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de online aanwezigheid van Implicit. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en projecten.

Bekijk onze andere cases