DevXTeam

UX/UI Design, Custom Website, Front-end Development

DevXTeam

Met creativiteit, gedrevenheid om te innoveren en te excelleren bieden ze high-end software development services. Samen met jou ontwikkelt DevXTeam op maat gemaakte producten en diensten die aansluiten op de behoeften van jouw doelgroep.

Branche:

Development & Outsourcing

Locatie:

Houten, Nederland
Als partner zijn we trots om te kunnen zeggen dat we de website van DevXTeam hebben mogen bouwen. Door middel van het gebruik van Wordpress en Elementor zijn we erin geslaagd om een site te ontwikkelen die perfect past bij de visie en doelen van DevXTeam.
Het was voor ons een uitdaging om de website van DevXTeam te ontwikkelen binnen zo’n kort tijdsbestek. We wilden ervoor zorgen dat de website zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk was, en tegelijkertijd past bij het merk en de doelgroep. Door nauw samen te werken met de klant en hun wensen en behoeften te begrijpen, zijn we erin geslaagd om een website te bouwen die de klant tevreden stelt en hun doelen ondersteunt.

De samenwerking

We zijn erg tevreden met de samenwerking tussen ons team en DevXTeam. We hebben elkaar regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en de feedback van de klant werd tijdig en efficiënt opgepakt. Dit heeft bijgedragen aan een vlotte samenwerking en de ontwikkeling van een website die aan de verwachtingen van DevXTeam voldoet.

Het resultaat

Het resultaat van onze samenwerking is een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website die past bij de visie van DevXTeam. De website is snel, licht en goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het gebruik van Elementor en Wordpress zorgt ervoor dat de website eenvoudig te onderhouden en te updaten is, zelfs voor gebruikers zonder technische kennis. We zijn blij dat we DevXTeam hebben kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun doelen en kijken uit naar verdere samenwerkingen in de toekomst.

Bekijk onze andere cases