Partner in
WordPress

Sites.

200+

Projecten afgerond

12

Teamleden

75+

Websites maandelijks ontzorgd

Wat we doen

Onze developers bouwen je XD, Photoshop of Figma design uit naar een werkende WordPress site met complexe functionaliteiten. Door gebruik te maken van slimme tools én onze ervaring, kunnen we elk project aan.

Onze developers verdiepen zich in het design wat je hebt aangeleverd. Aan de hand hiervan maken we intern een ‘plan van aanpak’ zodat we snel en doelgericht je nieuwe website kunnen gaan bouwen.

Zodra we alles hebben voor de bouw van de site, gaan onze developers en project managers aan de slag met de site. Zijn ze klaar? Dan volgt er eerst nog een revisieronde.

Nadat onze developers hard hebben gewerkt aan de bouw van de site van je nieuwe site, en er in de revisieronde geen nieuwe punten bij zijn gekomen, proosten we op de livegang van je nieuwe site!

Intake

oplevering

Bij The Front-End begrijpen we dat de sleutel tot succesvolle creatieve oplossingen begint met het begrijpen van het probleem dat voorhanden is. Daarom nemen we de tijd om de behoeften, doelstellingen en doelgroep van onze klanten volledig te begrijpen voordat we ons storten op het creatieve proces.

andere diensten

Next-level dienstverlening voor bedrijven die online willen groeien.

Design

Gave UX/UI designs speciaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Onderhoud

Volledige ontzorging bij het up-to-date houden van je website.

Samenwerken?

Op zoek naar een white-label partner om je dienstverlening uit te breiden en een nieuwe stroom aan omzet te genereren?

Onze partners in crime